Trabzon Offroad Kulübü 1.yılını kutladı

Trabzon Offroad Kulübü kuruluşunun 1. yıldönümünü düzenlenen etkinlikle kutladı.Düzenlenen etkinlikte konuşan Trabzon Offroad Kulübü Başkanı Emir Sözen, önümüzdeki günlerde kulübün olağan genel kurulu yapılacağını, aday olmak isteyen arkadaşlara saygı duy

Trabzon Offroad Kulübü 1.yılını kutladı

Trabzon Offroad Kulübü kuruluşunun 1. yıldönümünü düzenlenen etkinlikle kutladı.

Düzenlenen etkinlikte konuşan Trabzon Offroad Kulübü Başkanı Emir Sözen, önümüzdeki günlerde kulübün olağan genel kurulu yapılacağını, aday olmak isteyen arkadaşlara saygı duyduğunu ve destek olacağını belirterek kendisinin de başkanlığa yeniden aday olduğunu söyledi. Trabzon’da, Türkiye’de bugüne kadar yapılmamış bir Offroad Festivali yapmayı planladıklarını belirten Troff Başkanı Emir Sözen, “Bugün yarış ile ilgili komitelerimizi oluşturduk. Çalışmalarımıza en kısa sürede başlayacağız. Bu festival Trabzon’un prestijini arttıracak bir gelenek haline gelecektir” dedi.

AKYAZI’DA FUTBOLDAN ÖNCE OFFROAD YAPILACAK

Festival için Akyazı’daki dolgu alanını düşündüklerini ifade eden Sözen “Bir aksilik çıkmazsa Trabzon’un prestij projesi Akyazı’da, bu şehrin imajını yükseltecek ilk etkinliği biz yapacağız. Trabzon bölgenin en hareketli şehri. Samsun Büyükşehir olmasına ragmen Trabzon daha canlı. Nedeni lojistik üs olması. Trabzon’daki sıkıntı insanlarımızın futboldan başka spor dalları ile iştikal olmamaları. Ne yazık ki çocuklarımızda futbolla yatıp, futbolla kalkıyor. Tamam Trabzonsporumuz canımız.

Fakat bu şehir futbola mahkum edilmemeli. Yamaç paraşütü, motor sporları, tenis, yüzme gibi birçok spor dalı var. Biz istiyoruz ki bunlarda konuşulsun, çocuklarımız bu spor dallarına da eğilsin. İnşallah Troff olarak bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Trabzon’da yapacağımız Ofroad festivallerinde 20 bin TL değerinde para ve hediye dağıtmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantı 1. yıl pastasının kesilmesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler