Trabzon o parka kavuşuyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesince spor temalı park yapımının devam ettiği bildirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, spoır temalı parkın önemli bir yatırım olduğunu belirtti. İnşaatın tamamlanmasının ardın

Trabzon o parka kavuşuyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesince spor temalı park yapımının devam ettiği bildirildi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, spoır temalı parkın önemli bir yatırım olduğunu belirtti.
 
İnşaatın tamamlanmasının ardından mahallenin çok güzel bir yaşam alanına kavuşacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, "Spor temalı parkımız hem büyüklüğü hem maliyeti hem de vatandaşımıza sunacağı olanaklar açısından dev bir yatırımdır. Kentimizi sürekli geliştirme ve güzelleştirme gayreti içindeyiz. Bu gayretlerimizin sonucunu almanın memnuniyetini yaşıyoruz" dedi.
 
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Çevre Fonu'ndan sağlanan destekle Üniversite Mahallesi'nde 5 bin 653 metrekare alanda inşaatı sürdürülen parkta, çocuk oyun alanı, koşu pisti, spor alanları, basketbol ve voleybol sahaları, kapalı otopark, kapalı spor salonu, piknik alanı ve kafeterya bulunuyor.
parkproje.jpg
 
Öte yandan, Üniversite Mahallesi'nde Barışçıl Sokak Parkı, Soğuksu Mahallesi Uygar Sokak'ta 480 metrekare alanda yapılan dinlenme ve çocuk parkı ile Kaymaklı Mahallesi'nde 130 metrekare alandaki çocuk parkının tamamlanarak hizmete açıldığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel