Trabzon Numune'den bir ilk!

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bir ilke daha imza attı. Bölgemizin ilk Çocuk Acil Servisi hastanemizde hizmet vermeye başladı. Mcdonalds Çocuk Vakfı'nın Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptırdığı Çocuk Acil Müdahale ve Müşah

Trabzon Numune'den bir ilk!
Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi bir ilke daha imza attı. Bölgemizin ilk Çocuk Acil Servisi hastanemizde hizmet vermeye başladı.

Mcdonalds Çocuk Vakfı'nın Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaptırdığı Çocuk Acil Müdahale ve Müşahede Odası dün düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Hastane Başhekimi Doç.Dr. Ekrem Algün, Mcdonalds Çocuk Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Serim ve hastane personeli katıldı.

Açılışta konuşan Başhekim Doç. Dr. Ekrem Algün, Numune Hastanesi'nin 61 yıllık bir tarihi olduğunu ve hastaneye 2005 yılında 'Eğitim ve Araştırma Hastanesi' adının eklendiğini hatırlattı.

Başhekim Algün, "Bununla birlikte sağlıkta büyük devrim yaşadık. Artık hastalarımız hastanede kuyruk beklemeyecek internetten, cep telefonuyla kısa mesaj gönderip randevusunu alarak sıra beklemeden muayene olacak. Ayrıca acil hastalar için hastanemize helikopter projesi yapacağız.

Trabzon'da ilk olan çocuk acil müdahale ve müşahede odasının masraflarını karşılayan McDonalds'a teşekkür ediyorum. Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi artık her alanda örnek durumdadır" diye konuştu.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Canalioğlu da, "Burada çok güzel bir tablo var bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Belediye olarak tüm bu gelişimlerin yanındayız. Bu odanın halkımıza hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel