Trabzon müftüsü G.Antep'e gitti

Trabzon Müftülüğünden Gaziantep Müftülüğüne atanan Ahmet Bulut, Trabzon'dan ayrıldı. Trabzon'da 4 yıl 36 gün görev yapan Bulut için Trabzon'daki bir yemek salonunda veda programı düzenlendi. Törene Vali Recep Kızılcık, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon

Trabzon müftüsü G.Antep'e gitti

Trabzon Müftülüğünden Gaziantep Müftülüğüne atanan Ahmet Bulut, Trabzon'dan ayrıldı.

Trabzon'da 4 yıl 36 gün görev yapan Bulut için Trabzon'daki bir yemek salonunda veda programı düzenlendi. Törene Vali Recep Kızılcık, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Trabzon merkez ve ilçelerdeki müftülük çalışanları katıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali Kızılcık, Bulut'a teşekkür ederek, Bulut'un güler yüzlülüğü ve çalışkanlığıyla Trabzonluların gönlünde taht kurduğunu söyledi.

Trabzon'da kamu kuruluşları arasında düzenlenen vatandaş memnuniyeti anketinde müftülüğün ilk sırada yer aldığına işaret eden Kızılcık, ''Müftüm adına tüm müftülük çalışanlarını kutluyorum. Tüm kamu çalışanları, vatandaşları güler yüzle karşılamalı ve onların hizmetine koşmalıdır. Atalarımız, 'vatandaşını memnun eden devlet güçlüdür' demişlerdir. Vatandaşıyla kucaklaşmış devletin daha güçlü olduğuna şahit oluyoruz'' dedi.

Bulut ise kentte pek çok yeniliğe imza attıklarını belirterek, ''Trabzon'da 1001 hatim geleneğini, Kadir Gecesi'nde 15 caminin açık kalmasını, yaklaşık 200 üniversite öğrencisine mahalli imkanlarla burs verme projelerini gerçekleştirdik. Halkımızın doya doya din hizmetlerinden yararlanmaları için, dini hizmetleri yaylalara ve mezralara kadar ulaştırmaya çalıştık. Hizmetlerimizi yürütürken, halkımızın birlik beraberliğine önem vermeye gayret ettik'' diye konuştu.

Vali Kızılcık, konuşmaların ardından hizmetlerinden dolayı Ahmet Bulut'a plaket verdi. 4 yıl boyunca kendisiyle birlikte çalışan müftülük personeli de Bulut'a sürpriz yaparak, Bulut ile görev yapacağı Gaziantep'ten görüntülü görüşebilmek için son iki rakamı Trabzon'un plakası olan 61 ile biten hatlı 3G uyumlu cep telefonu armağan etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler