Trabzon Milletvekili partililerden özür diledi...

AK Parti Trabzon İl Başkanlığının Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu Bayramlaşma törenine Trabzon milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın sözleri damgayı vurdu. Bayraktar, 17 Aralık operasyonlarına atıfta bulunarak vatandaşlardan özür dile

Trabzon Milletvekili partililerden özür diledi...

AK Parti Trabzon İl Başkanlığının Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlemiş olduğu Bayramlaşma törenine Trabzon milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın sözleri damgayı vurdu. Bayraktar, 17 Aralık operasyonlarına atıfta bulunarak vatandaşlardan özür dilediği dikkatlerden kaçmadı. Konuşmasında Bayraktar, “ Trabzon’dan 6 milletvekiliyiz. 1 MHP’den Bir de CHP’den var biz Ak Partiden 4 kişiyiz. Biz 4 arkadaş gerçekten çok uyum içerisinde olduk. Faruk Özak kardeşimiz Mevlana gibi insan kim ne söylerse söylesin Trabzon için gerekli bir isimdir. İnşallah yine Milletvekili olur.”dedi.

Sizlerden Özür diliyorum diyen Bayraktar, “ Biz 4 arkadaş çok güzel işlere imza attık ama başımıza bir olay geldi. Ben o bakımdan sizlerden özür diliyorum. Olsaydı 2013 – 2014 yılında bakanlığımızı dört dörtlük ko0numa getirirdik bu konuda hiçte mütevazi değilim. Biz bakanlığımızı dünyanın en iyi bakanlığı yaptık. Trabzon’u da Türkiye’yi de yatırıma boğacaktık. O zaman hiçbir sıkıntımız kalmayacaktı.”ifadelerine yer verdi.

Bayraktar, “ Ben belediyecilikten gelen birisiyim. Çocukluğumdan beri mühendis olmam plancı olmam belediyeler ile iç içe olmamı sağladı. Saygı sevgiden daha önemlidir. Hizmet bütünleşmek önemlidir. Hizmet için yatırım ve üretim için Birlik ve beraberlik şart Sıkı bir yumruk olursak gücümüz artar istirham ediyorum birisine birisi yanlış yaptı diye onun yanlışını ortaya dökerek veya da birinin önünü keserek öne çıkma olmaz çalışarak iyilik yaparak olur. Bizim siyasette gözümüz yok.”şekilden konuştu.

Konuşmasının so bölümünde Bayraktar vekilliğe veda sinyali verdi. Bizden sıra geçti diyen Bayraktar, “ Siyasetçi değilim ben 22  senelik iş adamıyım ben inşacılık yaptım müteahhitlik yaptım 20 senedir de bürokratlık bürokratlıktan geldim milletvekili oldum hiç önemli değil ne milletvekili nede bakanlık sıramızı savdık biz  ayağının tozu ile aslan gibi bir arkadaşımız gelsin biz onun ayağının tozu olalım dua edelim esas önemli olan Trabzon’dur ve onun kalkınmasıdır.”Kelimelerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü  

trabzon-ak-parti-bayramlasama-merasimi-(52).jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler