Trabzon MHP'de seçim başlıyor

Haber61 – Haber Servisi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon teşkilatlarında seçim rüzgarı başlıyor. MHP Trabzon il yöneticisi Oktay Kaplan haber61’e seçim takvimiyle ilgili konuştu. Kasım ayının sonunda MHP’de seçimlerin start alacağını ifade eden

Trabzon MHP'de seçim başlıyor

Haber61 – Haber Servisi – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon teşkilatlarında seçim rüzgarı başlıyor. MHP Trabzon il yöneticisi Oktay Kaplan haber61’e seçim takvimiyle ilgili konuştu. Kasım ayının sonunda MHP’de seçimlerin start alacağını ifade eden Kaplan, “ 25 Kasım’da başlayacak olan ilçe kongrelerimiz 2015’in Şubat ayına kadar devam edecek. İlçeler arasında son olarak Ortahisar ilçemizin kongresini yaparak ilçe seçimlerimizi tamamlayacağız.”dedi.

İlçelerde aday yoğunluğu olduğunu belirten Kaplan, “ İlçe teşkilatlarımıza başkan olmak isteyen çok sayıda arkadaşımız var. Fakat MHP’de tek liste halinde birlik ve beraberlik içerisinde kongre seçimlerine girmek istiyor. Buda böyle kardeşlik için olacak. İlçe kongrelerimiz tamamlandıktan sonra il başkanlığı için kongre olacak. Sonrasında genel seçimler tamamlandıktan sonra Genel Merkezi kongresi olacak.”ifadelerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler