Trabzon MHP’de ittifak var mı?

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Trabzon il Başkanı Muammer Demeli, yerel seçimlerde iddialı olacaklarını ifade etti.Demeli, “MHP her yerde kendi adaylarıyla seçime girecek. Hiç kimse ile ittifak düşüncemiz yok. Bütün ilçelere aday çıkaracağız ve Akçaabat’t

Trabzon MHP’de ittifak var mı?

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Trabzon il Başkanı Muammer Demeli, yerel seçimlerde iddialı olacaklarını ifade etti.

Demeli, “MHP her yerde kendi adaylarıyla seçime girecek. Hiç kimse ile ittifak düşüncemiz yok. Bütün ilçelere aday çıkaracağız ve Akçaabat’ta çok iddialıyız seçimi alacağız. Diğer ilçelerimizde de çok iddialıyız. Yomra’da öyle bir adayla çıkaracağız ki millet şaşıracak. Arsin’de de güçlendik. Helal olsun MHP’ye dedirttireceğiz. Bu çalışmaları yapıyoruz. Trabzon’da AKP-MHP-CHP arasında büyük bir rekabet olacak. Ortahisar’ı kesinlikle alacağız. Bunu boşuna söylemiyorum. Bu Belediye Başkanı görevinde olduğu sürece biz Trabzon’da çok rahat işler yapacağız.”dedi.

Tüm MHP ile bir aradayız

Eski İl başkanı Nihat birinci ile hiçbir sorunu olmadığını söyleyen Demeli, “Bizim Nihat Birinci’yle hiçbir sorunumuz olmadı, bundan sonrada olmaz. Kendisiyle sürekli görüşüyoruz, bütün etkinliklerimize çağırıyoruz. Kendisi de etkinliklerimize katılıyor. MHP için Nihat bey ve arkadaşları değerdir. üney Çevre yolunun nerede olduğunu bu iktidara ve Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na sormanızı istiyorum. Bizim eski arkadaşımız. Bizden ayrıldı. Güney çevre yolunun maliyeti 1 katrilyon ama Kanuni Bulvarının sadece istimlak bedeli 1 katrilyon. Yapım bedeli farklı. Trabzon halkı bunu bilsin. Orhan beyle bir tartışma programı istiyorum. Gelsin Trabzon’un projelerini anlatsın. Kendisi ağabeyim. Saygısızlık yapmam. Trabzon’un meselelerini bir serbest programda tartışalım. Halk bizi dinlesin. Halkımız kararı versin. Ankara’nın projelerini kendi projeleri gibi anlatmayı da bıraksın. Gerçi son dönemde açıklama yaparken ‘Ankara’nın desteği ile yaptığımız işler’ demeye başladı bu da önemli bir gelişme. AK Parti hizmetleri anlatırken vefasızlık yapıyor. Trabzon sahil geçişi, Tanjant buralarda Koray beyin yüzde 80 katkısı var, neden söylenmiyor, takdir edilmiyor?”şeklinde konuştu.

KTÜ olaylarına MHP bakışı

Son dönemlerde KTÜ’de çıkan öğrenci olaylarını değerlendiren Demeli, “Trabzon zor bir şehir. Trabzon’un üzerinde hep bazı oyunlar oynanmak istenmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi bu oyunların hiçbirinde rol almadı ve ülkü ocakları ile elinden gelen çabayı gösterdi. KTÜ’de ülkücüleri de işin içine çekmeye çalışan basit gibi görünen bir oyun var aslında. Biz Ocak Başkanımız olsun, diğer Öğrenci Derneği Başkanları olsun çok dikkat etmeleri gerektiğini ve bu oyunun içinde olmamaları gerektiğini söyledik. Ülkücü gibi davranmaları konusunda kendilerini uyardık. Öğrenci Derneği Başkanı ve Ülkücü Ocakları Başkanı bu işin idraki içindeler.

KTÜ yönetiminin bir ihmali olduğunu sanmıyorum. Türkiye’de milliyetçiliğin ayaklar altına alınmak istendiği ve Türk kimliğinin silinmek istendiği bir dönem var. Anayasa’da yapılmak istenen değişiklikler var. Öğrenciler de ilgileniyor. Ülkücü öğrencilerde bir duygu patlaması olabilir.”söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler