Trabzon MHP Bahçeliye güveniyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) büyük kurultayında Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ı destekleyen İl başkanları MHP Genel Merkezi tarafından son günlerde görevden alınması gözleri Trabzon’a çevirmişti.  Çankırı, Konya, Sakarya’nın ardından Edirne il başk

Trabzon MHP Bahçeliye güveniyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) büyük kurultayında Trabzon Milletvekili Koray Aydın’ı destekleyen İl başkanları MHP Genel Merkezi tarafından son günlerde görevden alınması gözleri Trabzon’a çevirmişti.  Çankırı, Konya, Sakarya’nın ardından Edirne il başkanlığı da MHP Genel Merkezi tarafından görevden alınarak kapatılmıştı.

GENEL BAŞKAN BİZE GÜVENİYOR

MHP Trabzon il başkanı Muammer Demeli Genel Merkezin kendilerini görevden alma ihtimali olmadığını ifade ediyor. Demeli, “Ankara’da sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettik. Çok güzel karşılandık. Gayet güzel bir atmosferde sohbetimizi gerçekleştirdik. Sayın Genel başkanımız bizden Trabzon’daki yerel seçimleri kazanmamızı,yani Trabzon’u almamızı istedi. Bizim görevden alınma gibi bir korkumuz yok. Biz de bu sorumluluğu yerine getirmek için, gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.”şeklinde konuştu.

VERMİŞ OLDUĞUZ SÖZÜ TUTACAĞIZ

Genel başkana vermiş olduğumuz sözü tutacaklarını ifade eden Demeli, ““MHP olarak herkesin kapısına gidiyoruz. Biz bundan asla gocunmayız. Çünkü ülkücü ahlakın gereksinimlerini yerine getirmekten haz duyarız. İl başkanlığı seçimlerinde küskünleri barıştıracağım demiştim. Bu sözümü de yerine getirdim. Bakınız, yeni il binamıza gelip burada röportaj yapan ilk gazeteci sizsiniz. Burada atmosferi yakından gördünüz. Tadilatımız tam anlamıyla bitince akşamları burada 30-35 arkadaşımız toplanacak. Bu bir heyecandır. Geleceğe dair bir umuttur.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel