Trabzon meydanda bıçaklandım dedi...

Trabzon'da meydana gelen olayda, 17 yaşındaki bir genç, 14 yaşındaki kardeşi tarafından bıçaklandı. Kardeşini ele vermek istemeyen T.K. polise yalan beyan vermekten gözaltına alındı.Trabzon’da Ordu nüfusuna kayıtlı olan bir genç kardeşinin kendisini yanlı

Trabzon meydanda bıçaklandım dedi...

Trabzon'da meydana gelen olayda, 17 yaşındaki bir genç, 14 yaşındaki kardeşi tarafından bıçaklandı. Kardeşini ele vermek istemeyen T.K. polise yalan beyan vermekten gözaltına alındı.

Trabzon’da Ordu nüfusuna kayıtlı olan bir genç kardeşinin kendisini yanlışlıkla bıçaklamasına rağmen kardeşini ele vermemek için polise yalan beyanda bulunurken olayla ilgili gözaltına alınan gencin emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra Çocuk Şube Müdürlüğü'nde işlem gördüğü belirtildi.

Trabzon'un Gazipaşa Mahallesi Taksim Polis Merkezi karşısında aşıklar parkında kendisinde sigara ve para istediğini söylediği üç kişi tarafından bıçaklandığını ifade eden T.K. isimli genç aldığı bıçak darbesi sonucu sağ kolunun altındaki kısımdan akciğerine kadar derin bir yara aldı. Acilen yoğun bakıma alınan genç, 9 gün sonra taburcu edildikten sonra gerçeği itiraf etti.

T.K. böyle bir olayın yaşanmadığını ve kendisini kardeşi C.K.'nin yanlışlıkla evde bıçakladığını ve korktuğu için polise gerçeği söyleyemediğini ifade etti.

EMNİYET KAMERALARI İNCELEDİ

Olayla ilgili soruşturma yürüten Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Cinayet Büro dedektifleri, T.K.'nin verdiği ilk günkü ifadeden yola çıkarak olayla ilgili herhangi bir üçüncü şahsın var olup olmadığını araştırmak için inceleme yaptı. Bahsedilen yerindeki marketten yardım isteyen emniyet ekipleri, verilen tarih ve saatte böyle bir olayın yaşanmadığını belirtti. Bunun üzerine emniyet ekipleri taburcu olan T.K.'yı gözaltına aldı ve suçunu itiraf ettirdi.

K., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanırken soruşturmanın devamı için konuyu Çocuk Şube Müdürlüğü'ne sevk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel