Trabzon Mehter takımı gidiyor!

Trabzon Belediyesi Mehter takımı, Trabzon ile kardeş kent olan Macaristan'ın Zigetvar kentindeki Zrinyi Şenliklerine katılmak üzere bu ülkeye gidecek.Belediye Meclis Başkanvekili Mustafa Beyazlı'nın başkanlık ettiği eylül ayı ikinci meclis toplantısında a

Trabzon Mehter takımı gidiyor!

Trabzon Belediyesi Mehter takımı, Trabzon ile kardeş kent olan Macaristan'ın Zigetvar kentindeki Zrinyi Şenliklerine katılmak üzere bu ülkeye gidecek.

Belediye Meclis Başkanvekili Mustafa Beyazlı'nın başkanlık ettiği eylül ayı ikinci meclis toplantısında alınan karar gereği, Belediye Mehter takımı, Zigetvar Belediyesinin davetlisi olarak 9-13 Eylül tarihlerindeki şenlikler için Macaristan'ın Zigetvar kentine gidecek.

Mehter takımı ile birlikte Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Belediye Kültür Müdürlüğü Yardımcısı Cemil Uzun, Dış İlişkiler Sorumlusu İsmail Köse ve Belediye Basın Bürosundan Hüseyin Arpaçay'ın yer aldığı 19 kişilik kafile de bu kente gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel