Trabzon Maçka'da hırsızlık

 Maçka ilçesine bağlı Atasu beldesi Belediye binasından kasa çalan hırsızlar, binanın yan tarafındaki okulun kantinini de soyduktan sonra Belediye Başkanı Mustafa Köse'nin makam aracını çalarak kaçtı.Atasu Belediyesi binasına güvenlik kameralarını devre d

Trabzon Maçka'da hırsızlık

 

Maçka ilçesine bağlı Atasu beldesi Belediye binasından kasa çalan hırsızlar, binanın yan tarafındaki okulun kantinini de soyduktan sonra Belediye Başkanı Mustafa Köse'nin makam aracını çalarak kaçtı.

Atasu Belediyesi binasına güvenlik kameralarını devre dışı bıraktıktan sonra giren kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler, belediyeye ait kasayı alarak binadan çıktı.

Belediye binasının yan tarafında bulunan ilkokulun kantinini de soyan hırsızlar, daha sonra Belediye Başkanı Köse'nin belediye önünde park halinde bulunan makam aracını çalarak kaçtılar.

Jandarma ekiplerince yürütülen çalışma sonucu araç, Yomra ilçesine bağlı Kıratlı Yaylası'nda terk edilmiş halde bulundu.

Olayla ilgili kişi ya da kişilerin yakalanması çalışmalar sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel