Trabzon Limanında ağır konuklar

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte Trabzon Limanını gezdi.     Zorlu Grand Otel'de düzenlenen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) 36. Genel Kurul toplantısına katılan TBM

Trabzon Limanında ağır konuklar

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile birlikte Trabzon Limanını gezdi.
     Zorlu Grand Otel'de düzenlenen Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenterler Asamblesi (KEİPA) 36. Genel Kurul toplantısına katılan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ile Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, daha sonra Çömlekçi Mahallesi'ndeki Trabzon Limanına geçti.
     Liman girişinde horon gösterisiyle karşılanan Şahin ve Arınç, liman binası girişinde açılan ve liman ile bulunduğu mahallenin eski fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdiler.
     Liman binasındaki toplantı salonunda Arınç ile bir yemeğe katılan Şahin, daha sonra Arınç'tan ayrılarak 2011 Avrupa Olimpik Gençlik Yaz Oyunları çerçevesinde yapılan ve oyunlar sonrası öğrenci yurdu olarak kullanılacak Karadeniz Teknik Üniversitesi yanındaki yapımı süren bir tesisi gezdi.
     Burada tesis hakkında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen'den bilgi alan Şahin, daha sonra aynı oyunlar çerçevesinde yapımı devam eden Pelitli beldesindeki 7 bin 500 kişilik spor salonunda incelemelerde bulundu.
     Çıkışta, buradaki görevlilerce kendisine Trabzon'a özgü telkari işçiliğinden yapılan kahve fincan takımı hediye edilen Şahin, ardından Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yanında yer alan ve Türkiye'de bu özellikteki ilk tesis olan açılır kapanır yüzme havuzunu ziyaret etti.
     İnşaat halindeki tesis girişinde iki sporcu çocuk tarafından karşılanan Şahin, tesisleri beğendiğini ifade ederek, ''İnşallah kazasız bitirirsiniz'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel