'Trabzon lider kent olmaya aday'

    Trabzon ziyareti esnasında kendilerine gösterilen üstün kabulden dolayı Vali Kızılcık’a teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Gedikli, Trabzon’un lider kent olmaya aday olduğunu ifade etti.     Karadeniz turu kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştir

'Trabzon lider kent olmaya aday'

 

 

  Trabzon ziyareti esnasında kendilerine gösterilen üstün kabulden dolayı Vali Kızılcık’a teşekkür eden Genel Başkan Yardımcısı Gedikli, Trabzon’un lider kent olmaya aday olduğunu ifade etti.

     Karadeniz turu kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Gedikli, “Sizden önce belediyemizi ziyaret ettik. Yapılan yatırımları değerlendirme fırsatı bulduk. Sayın Valimiz ile de işin bir başka boyutunu değerlendireceğiz. Trabzon’un lider kent olması için bugüne kadar atılan adımları değerlendirmiş oluyoruz. Bundan sonra atılan adımları da değerlendirmiş olacağız. Trabzon Doğu Karadeniz’de çok önemli bir kent. Trabzon’un tarih ve kültürden gelen lider kent özelliğinin yeninden ön plana çıktığını gözlemliyorum. Her Trabzon’a geldiğimde bu farkı görebiliyorum. Trabzon lider kent olmaya aday” şeklinde konuştu.

            Genel Başkan Yardımcısı Gedikli ve ekibinin Trabzon’a yaptığı ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Kızılcık ise, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon’umuzu ziyaret etmek maksadıyla ekibiyle birlikte ilimize geldi. Doğu Karadeniz bölgesini ziyaret ediyorsunuz. Bu çerçevede Trabzon’umuza da uğradınız, teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler