Trabzon Kurultaya Hazırlanıyor

    Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon'da 5.'si yapılacak olan Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı kapsamında ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Ge

Trabzon Kurultaya Hazırlanıyor

 

 

  Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon'da 5.'si yapılacak olan Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı kapsamında ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı İlyas Demirci ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

  Türk Dünyası Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Kurultayı’nda ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kızılcık, 40’ın üzerinde ülke temsilcisinin katılacağı organizasyon için iyi bir ev sahipliğine hazır olduklarını dile getirdi.

  Bir çok önemli organizasyona ev sahipliği yapan Trabzon’un bu organizasyonu da başarıyla sonuçlandıracağını kaydeden Vali Kızılcık, “Trabzon’umuz ülkemizde önemli organizasyonlara ev sahipliği yapmıştır. Bu organizasyonu da anlımızın akı ile gerçekleştireceğiz. Organizasyonun ilimizde yapılmasında katkıları olan başta Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

  Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta ise, 15-18 Ekim 2012 tarihleri arasında ilimizde büyük bir organizasyon gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

  Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Genel Başkanı Demirci de, Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatlarına Türk- İslam Coğrafyası’ndan mesleğinde üstün başarılarla temayüz etmiş usta mühendis ve mimarların eserlerinin yarışacağı projelerle Mühendislik, Mimarlık ve Şehircilik Projelerinin Kurultaya renk katacağını ve yeni kurulacak şehirlere büyük ilham kaynağı oluşturacağını belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel