Trabzon Kriminal Polis Laboratuvarı krizi

Trabzon Emniyetinde son dönemlerde gündeme gelen “Kriminal Polis Laboratuvarı” ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu konu ile alakalı İçişleri bakanı Muammer Güler’e cevaplaması için soru önergesi sundu.Trabzon’da

Trabzon Kriminal Polis Laboratuvarı krizi

Trabzon Emniyetinde son dönemlerde gündeme gelen “Kriminal Polis Laboratuvarı” ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu konu ile alakalı İçişleri bakanı Muammer Güler’e cevaplaması için soru önergesi sundu.

Trabzon’da Yerel basına konu olan “Kriminal Polis Laboratuvarı” bir süredir Trabzon emniyetinde faal olması için çalışmalar başlatılmıştı. 2010 yılında Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatında, doğrudan merkeze bağlı taşra teşkilatı olarak Trabzon'da Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü ve bu müdürlüğe bağlı olarak 6 şube müdürlüğü kurulması yönünde çalışma başlatmış ve bakanlar kurulu kararı resmi gazetede yayınlanmıştı.

Resmi gazeteden yayınlanmasının ardından üç yıl geçmesine rağmen hala daha Trabzon emniyetinde “Kriminal Polis Laboratuvarı” olmaması ise kafalarda soru işareti bırakmıştı. Bu kapsamda Trabzon CHP Milletvekili Volkan Canalioğlu İçişleri bakanının “ Trabzon Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü hizmete girmiş midir? Hizmete girmiş ise Trabzon Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’nde kaç personel çalışmaktadır ve bu personel sayısı yeterli midir? Trabzon Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü’nün teknik alt ve üst yapısında eksiklikler var mıdır (MOBESA,POL-NET,İNTERNET) ?”bu soruları cevaplamasını istedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel