Trabzon Konağı gerçek oluyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun '61 Proje' vaadi içerisinde alan bir proje daha hayata geçiyor.Konaklar Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tamamlandığında çok yönlü olarak hizmet verecek Trabzon Konağı’nın yapımına başlandı. 2 bo

Trabzon Konağı gerçek oluyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun '61 Proje' vaadi içerisinde alan bir proje daha hayata geçiyor.

Konaklar Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tamamlandığında çok yönlü olarak hizmet verecek Trabzon Konağı’nın yapımına başlandı. 2 bodrum kat, zemin kat ve 1 normal kattan oluşan Trabzon Konağının taban alanı 318 metre kare. Toplam inşaat alanı bin 273 m2 olacak kent konağında 3 adet spor salonu, çocuk oyun odası, dikiş nakış, müzik, bilgisayar ve resim atölyeleri bulunuyor.

Engelsiz özelliği de bulunan Trabzon Konağı'nın yapım süresi ihale şartnamesinde 300 gün olarak belirlendi. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim öncesi verdikleri vaatleri bir bir yerine getirdiklerini kaydederek, 61 Proje içerisinde yer alan Trabzon Konağı’nın yapımına başladık. Tamamlandığında çok yönlü olarak hizmet verecek Trabzon Konağı ile birlikte Konaklar Mahallesine önemli bir merkez kazandırmış olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel