Trabzon KOM yine iş başında

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesinde bulunan şehirlerarası otobüs terminalinde önceden alınan istihbaratı değerlendiren Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri mısır unu içerisine gizl

Trabzon KOM yine iş başında

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Değirmendere Mahallesinde bulunan şehirlerarası otobüs terminalinde önceden alınan istihbaratı değerlendiren Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri mısır unu içerisine gizlenmiş çok sayıda sentetik uyuşturucu hap maddesi ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre; 30 yaşındaki C. S. İsimli şahıs Trabzon’dan İstanbul’a uyuşturucu sevkıyatı yapmak için terminale gitti. Burada İstanbul iline gitmekte olan bir otobüse “kargom var” diyerek elinde bulunan çantayı verdi. KOM şube ekipleri bu esnada C. S’yi adım adım izleyerek durumunu kontrol etti.

Otobüs mavini poşetin içerisinde ne var diye sorduğunda ise şüpheli şahıs “mısır unu var” cevabını verdi. KOM ekipleri; bu esnada şâhısa baskın düzenledi. Mısır unu içerisinde 135 adet sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.  Gözaltına alınan C.S, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel