Trabzon KOM vızır vızır

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; Kent gebelinde yapmış olduğu operasyonlarda çok sayıda kaçak madde ele geçirirken bu maddeler ile kaçakçılık suçuna karışan kişiler h

Trabzon KOM vızır vızır

Haber61.net – Haber Servisi – Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri; Kent gebelinde yapmış olduğu operasyonlarda çok sayıda kaçak madde ele geçirirken bu maddeler ile kaçakçılık suçuna karışan kişiler hakkında da yasal işlem yaptı.

BİR YILDA 147 OLAY

Trabzon KOM Şube ekipleri; bir yılda Trabzon’da 147 ayrı olaya müdahale ederek yurda yasa dışı yollar ile sokulmaya çalışılan kaçak madde ele geçirildi. Trabzon’da en fazla kaçak olarak ele geçirilen maddeler arasında ise; Akaryakıt ve tütün mamulleri ve alkol bulunuyor. Trabzon KOM Şube ekipleri; Kaçakçılık ile mücadelede Türkiye’de ilk on il arasında olduğu öğrenildi.

Trabzon’da KOM Şubenin en fazla ele geçirdiği Kaçak malzemeler şöyle sıralanıyor;

-          Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki kaçakçılığı

-          Akaryakıt kaçakçılığı

-          Eşya (emita) kaçakçılığı

-          Kültür Tabiat varlıkları kaçakçılığı

-          Göçmen kaçakçılığı

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel