Trabzon Kızılayı Gürcistan'da

 Trabzon Kızılay Gençlik kolları il Başkanlığı Gürcistan’ım Acara bölgesinde bulunan Batum iline giderek yardıma muhtaç öğrencilere yardımda bulundu.Trabzon Kızılay İl Başkanı Fuat Adıgüzel’in da katkısıyla birlikte Türkiye’den getirdikleri yardımları Bat

Trabzon Kızılayı Gürcistan'da

 

Trabzon Kızılay Gençlik kolları il Başkanlığı Gürcistan’ım Acara bölgesinde bulunan Batum iline giderek yardıma muhtaç öğrencilere yardımda bulundu.

Trabzon Kızılay İl Başkanı Fuat Adıgüzel’in da katkısıyla birlikte Türkiye’den getirdikleri yardımları Batum’da daha önceden tespit edilmiş okulların öğrencilerine dağıttı. Trabzon Gençlik kolları Başkanı Semiha Karaosmanoğlu, “ insanlığa yardım yapmak bizim için çok önemli. Dünyanın hangi bölgesi neresi olursa olsun Kızılay olarak yardımda bulunmaktayız. Kızılay insanlık var olduğu sürece yardıma devam edecek.”dedi.

Batum’da yardımda bulunan Trabzon’un yardım sefer gençleri Türkiye Gürcistan büyük elcisini ziyaret etti. 

400.20121012114609.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel