Trabzon Kızılay gençliği çalışıyor!

 Hatıra ormanını oluşturulmasında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğün den yardım aldıklarını söyleyen Trabzon Kızılay Gençlik Kolları İl Başkanı Semiha Karaosmaoğlu, “ Bir fidan Bir Can Bir Can Bir Damla Kan sloganı ile başlatmış olduğumuz bu projede başta biz

Trabzon Kızılay gençliği çalışıyor!

 

Hatıra ormanını oluşturulmasında Trabzon Orman Bölge Müdürlüğün den yardım aldıklarını söyleyen Trabzon Kızılay Gençlik Kolları İl Başkanı Semiha Karaosmaoğlu, “ Bir fidan Bir Can Bir Can Bir Damla Kan sloganı ile başlatmış olduğumuz bu projede başta bizi bırakmayan tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Bilmiş olduğunuz üzere Kızılay Türkiye’de kurutluğundan buyana her zaman yaraları saran bir kuruluş olmuştur. Son dönemlerde doğanın tahrip edilmesi ve kullanılır yeşil alanların kısıtlanması ileriki nesillere bırakılacak bir doğanın oluşmamasına neden olacak bunu engellemek için elimizden gelen gayreti gösteriyor ve burada ağaç dikiyoruz. Özveri ile çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel