Trabzon kitap okudu

Trabzon’da Meydan Parkı’nda Türkiye’de 81 ilde düzenlenen ’81 ilde kitap okuyoruz’ etkinliği kapsamında 30 dakika boyunca kitap okundu.Toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek, toplumda okuma alışkanlığı ve okuma kültürü konusunda farkındalık sağlama

Trabzon kitap okudu

Trabzon’da Meydan Parkı’nda Türkiye’de 81 ilde düzenlenen ’81 ilde kitap okuyoruz’ etkinliği kapsamında 30 dakika boyunca kitap okundu.

Toplumun kitap ve kütüphaneye ilgisini çekmek, toplumda okuma alışkanlığı ve okuma kültürü konusunda farkındalık sağlamak için Kütüphane Haftası kapsamında veliler ve öğrenciler aynı anda kitap okudular.

Trabzon İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Emin Akgün, etkinlik kapsamında 12 bin tane kitap dağıttıklarını söyledi.

Akgün, “Bu sadece bugünlük yapılan bir etkinlik. Türkiye genelinde geçen sene ilki yapılmıştı. Bu sene daha geniş katılımlı oldu. Trabzon’da Varlıbaş Alışveriş Merkezi ve Meydan Parkı’nda kitap okuma etkinliği düzenledik. Etkinlik sadece kitap okuma değil aynı zamanda öğrencilerimiz kendi yazdıkları kitapların imza günleri de var. Öğrencilerimizle birlikte boyama da yapıyoruz. 61 tane boyama kartonu hazırladık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler