Trabzon Kenan amcayı arıyor

Trabzon'da Kenan Topal isimli yaşlı adam üç gündür kayıp.Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ne bağlı Darıca Beldesi Orta Mahalle'deki evinden bir komşusunun cenazesine gitmek için çıkan 62 yaşındaki Kenan Topal'a bir daha rastlanmadı. Cuma gününden buyana kayıp o

Trabzon Kenan amcayı arıyor

Trabzon'da Kenan Topal isimli yaşlı adam üç gündür kayıp.

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'ne bağlı Darıca Beldesi Orta Mahalle'deki evinden bir komşusunun cenazesine gitmek için çıkan 62 yaşındaki Kenan Topal'a bir daha rastlanmadı. Cuma gününden buyana kayıp olan Topal'ın yakınları, "En son cenazede gördük daha sonra nereye gitti ne etti bilmiyoruz. Kayıplarda. Onu arıyoruz ama hala bulamadık" dedi.

Aile yakınları Kenan Topal'ın kaybolduğunu Akçaabat İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne de bildirdi.

Kenan Topal'ın oğlu Mustafa Topal, "Babamı gören var ise lütfen bize ulaşsın. Çok kötü durumdayız. Perişan olduk. Kendisini arıyoruz ama hala bulamadık. Bir umut çıkıp gelecek diye bekliyoruz. Başına birşey gelmesinden de korkuyoruz. Lütfen duyarlı olun. Telefon numaram 0535 229 72 91" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel