Trabzon kayıpları arıyor

Trabzon’un Araklı ilçesinde kayıp genç ile Çaykara ilçesinde kayıp yaşlı adamı arama çalışmaları sürüyor. Edinilen bilgiye göre, Araklı ilçesine bağlı Çukurçayır Mahallesi’nde 22 Ağustos 2014 tarihinden beri arazide kaybolan 24 yaşındaki Remazan Yılmaz il

Trabzon kayıpları arıyor

Trabzon’un Araklı ilçesinde kayıp genç ile Çaykara ilçesinde kayıp yaşlı adamı arama çalışmaları sürüyor. 

Edinilen bilgiye göre, Araklı ilçesine bağlı Çukurçayır Mahallesi’nde 22 Ağustos 2014 tarihinden beri arazide kaybolan 24 yaşındaki Remazan Yılmaz ile Çaykara ilçesine bağlı Yeşilalan Mahallesi’nde de 18 Ağustos 2014 tarihinden beri kayıp olan 81 yaşındaki Zekeriya Yılmaz’ı arama çalışmaları sürüyor. 

Aramaya Trabzon AFAD, AKUT, SÜRAK (Sürmene Arama Kurtarma) ve Jandarma ekipleri katılırken, şu ana kadar yapılan aramalarda bir sonuç alınamadı. Arama çalışmaları geniş bir alanda sürdürülürken vatandaşlarda aramalara destek veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel