Trabzon kavgası!

GİRESUN AK Parti ve CHP Merkez İlçe başkanları Trabzon üzerinden ilginç bir atışma yaşıyor. CHP İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu birlikte Trabzon’u gezmeye davet etti. “Gel Trabzon’u gezelim ve oraya yapılan yatır

Trabzon kavgası!
GİRESUN AK Parti ve CHP Merkez İlçe başkanları Trabzon üzerinden ilginç bir atışma yaşıyor. CHP İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu birlikte Trabzon’u gezmeye davet etti. “Gel Trabzon’u gezelim ve oraya yapılan yatırımların Giresun’u nasıl ezdiğini görelim. Trabzon’un bir ilçesi kadar yatırım alamadık” dedi.
 
GİRESUN AK Parti ve CHP merkez ilçe başkanları Trabzon üzerinden birbirlerini eleştirdiler. İlk açıklamayı yapan CHP İlçe Başkanı Burak Bektaşoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu Trabzon’da gezmeye davet ederken, Trabzon’da yapılan yatırımların Giresun’u ezdiğini iddia etti. 
 
TRABZON’UN İLÇESİ KADAR YATIRIM ALAMADIK
 
AK Parti iktidarının Giresun’da sınıfta kaldığına dikkat çeken Bektaşoğlu şöyle konuştu: “12 yıllık başarısız yüzlerine vurulunca şaşırdılar. Her şeyin farkında olan Giresun halk 30 Mart seçimlerinde size gereken cevabı verecektir. Trabzon’u birlikte gezelim. Trabzon’un bir ilçesi kadar yatırım alamadık. Giresunluları alaya almayın. Göz görüyor akıl eriyor. Eğer kendinize güveniyorsanız basının huzurunda, çevre illeri gezelim. Siz seçim üzeri ek programa aldırdık diye imza attırıp dağıttınız. Bizim eleştirimiz Giresun’un hak ettiği hizmeti alamamış olmasıdır. Giresun’da ekonomi çökmek üzere, esnaf borç batağında, işsizlik hat safhada, bu mu sizin hizmetlerinizin sonucu?”
 
ÖNCE GİRESUN’U GEZELİM!
 
AK Parti’li Şenlikoğlu ise Bektaşoğlu’na ‘hodri meydan’ çekerek, istediği şehri gezebileceklerini kaydetti. Şenlikoğlu, “İstediği zaman gezebiliriz ama öncelikle CHP’li Giresun Belediyesinin Giresun şehrini 5 yılda ne kadar geriye götürdüğünü görmek için gelsin Giresun’u gezelim. Giresun şehrinin merkezine CHP’li Belediye ne yapmıştır.  AK Parti iktidarı ne yapmıştır, hangi hizmetleri yapmıştır. Bunu hep beraber halkımızın önüne getirelim. Beş yıllık dönemde CHP’li Belediye tarafından vadettikleri hizmetler yerine getirilmemiş ve bu şehir için ortak bir akıl oluşturularak iktidardan destek istenmemiştir. Oysa Trabzon ilerine baktığınızda ise Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşları ve kendi milletvekilleriyle birlikte hareket ederek ortak noktada hizmet etmeye çalışmışlardır. CHP’li Giresun Belediye Başkanı ise bırakın Giresun milletvekillerimiz ile birlikte hareket etmeyi daha hiç proje üretip benim de böyle bir projem var ne yapabiliriz diye ne sivil toplum kuruluşlarına ne de sayın milletvekillerimize iletmiştir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel