Trabzon Karadeniz'e örnek oluyor

 Trabzon valisi Dr Recep Kızılcıkbu yıl 5.si düzenlenen "Her yönüyle Trabzon etkinleklerinin acılışında Trabzon'un lider kent olduğunu söyledi. Trabzon için her türlü imkanın seferber edildiğini belirten Kızılcık Trabzon'un birlikteliğini, güzelliklerini,

Trabzon Karadeniz'e örnek oluyor

 Trabzon valisi Dr Recep Kızılcıkbu yıl 5.si düzenlenen "Her yönüyle Trabzon etkinleklerinin acılışında Trabzon'un lider kent olduğunu söyledi.

 Trabzon için her türlü imkanın seferber edildiğini belirten Kızılcık Trabzon'un birlikteliğini, güzelliklerini, kadirşinaslığını beşyıldır Başkentte Trabzonluya Trabzon'u sevenlere ve Karadeniz'e sevenlere tanıtma anlamında bu etkinlik son derece faydalı olmuş, örnek olmuş, lider ve farklı bir kent olan Trabzon'un bu etkinliğini hem bölgemizde hem de ülkemizin diğer bölgelerinde diğer iller de örnek alıp kendi kültürlerini, güzelliklerini Ankara'da Ankaralılar'la ülkemizin güzel insanlarıyla paylaşmanın yarışına girmiştir, bu Trabzon'umuzun lider özelliğidir diye düşünüyorum. 4 bin yıllık geçmişi olan Trabzon'umuzun tarih kültür ve sanat anlamındaki zenginliklerinin de daha fazla ön plana çıkarılması gerekmektedir. Bu çerçevede Belediyemizi Üniversitemizi, TOKİ işbirliği ile Ortahisar'ı tekrar ihya etmek ve 1461'den bu yana Trabzon'da oluşturduğumuz olduğumuz kültürümüzün dünya mirası ile paylaşılması için önemli bir projeyi çok değerli bakanımız FarukÖzak'ın koordinatörlüğünde başlatmış bulunuyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler