Trabzon Kalkınma Teksas'a döndü!

Trabzon Ortahisar İlçesi; Kalkınma Mahallesinde KTÜ Tıp Fakültesine giden ana yolda seyreden araçların gürültüsü ve bölgedeki kafeteryaların önündeki yoğunluk, yüksek sesle bağrışmalara tepki ile karşılanıyor.KTÜ kampüsü içerisindeki lojmanlarda oturanlar

Trabzon Kalkınma Teksas'a döndü!

Trabzon Ortahisar İlçesi; Kalkınma Mahallesinde KTÜ Tıp Fakültesine giden ana yolda seyreden araçların gürültüsü ve bölgedeki kafeteryaların önündeki yoğunluk, yüksek sesle bağrışmalara tepki ile karşılanıyor.

KTÜ kampüsü içerisindeki lojmanlarda oturanlar ile yol kenarındaki apartmanlarda yaşayanlar ana yoldaki gürültü nedeniyle özellikle hafta sonları sabahlıyorlar.

Emniyet Müdürlüğünün gürültü yapanlara ses çıkarmamasına anlam veremeyen mahalle sakinleri, bölgede gezici emniyet ekiplerinin görev yapmasını istiyorlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler