Trabzon kafilesi Arabistan Cidde'de kaldı

 Arabistan’ın Cidde kentinden Trabzon’a 302 kişilik kafileyi getirecek uçak sis nedeni ile Cidde’den kalkış izni alamadığı öğrenildi.haber61.net / Haber Servisi Edinilen bilgiye göre Arabistan’a umre yolculuğu yapan çoğunluğu Trabzonlu olan Doğu Karadeniz

Trabzon kafilesi Arabistan Cidde'de kaldı

 

Arabistan’ın Cidde kentinden Trabzon’a 302 kişilik kafileyi getirecek uçak sis nedeni ile Cidde’den kalkış izni alamadığı öğrenildi.

haber61.net / Haber Servisi 

Edinilen bilgiye göre Arabistan’a umre yolculuğu yapan çoğunluğu Trabzonlu olan Doğu Karadenizli vatandaşlar Trabzon’u dün akşamdan beri etkisi altına alan sisten ötürü Trabzon’a uçuş yapamadılar. Trabzon havalimanından “ Kalkarsanız Trabzon’a inemezsiniz” uyarısını aldıklarından dolayı Cidde’den kalkmayan uçağın yolcuları Türkiye diyanet İşleri yetkilileri tarafından Cidde’de bir otele yerleştirildiği bildirildi.

Öte yandan umre yolculuğu yaparak kutsal topraklara giden 302 yolcunun Trabzon olmaz ise Erzurum olsun isteğine de Diyanet yetkilileri tarafından izin verilmediği öğrenildi. Haber61.Net muhabirinin edindiği bilgiye göre kafile bu gece Diyanet yetkilileri tarafından belirlenen otelde sabahladıktan sonra sabah saat 10:00’da Trabzon havalimanından alacakları rapora göre havalanacakları öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel