Trabzon kadın kolları teşkilatı Erzurum'da

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, Türk siyasetinde kadının önemine vurgu yapıldığı 5. Bölge Eğitim Toplantısı’nın çok başarılı geçtiğini söyledi.KADIN KOLLARI TRABZON TEŞKİLATLARI ERZURUM’DA AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları başkanlığ

Trabzon kadın kolları teşkilatı Erzurum'da

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, Türk siyasetinde kadının önemine vurgu yapıldığı 5. Bölge Eğitim Toplantısı’nın çok başarılı geçtiğini söyledi.

KADIN KOLLARI TRABZON TEŞKİLATLARI ERZURUM’DA
 
AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları başkanlığı Erzurum’da düzenlenen AK Parti Kadın Kolları 5. Bölge Eğitim Toplantısı’na katıldı. Kadın Kolları başkanı Havva Gümüş, kadın kolları yürütme kurulu üyeleri, Kadın kolları ilçe başkanları ve İl yönetim kurulu üyeleri Çağlayan Odabaş ve Ahmet Gürsoy’un Trabzon’dan katıldığı toplantıda AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit başta olmak üzere bölgeden 13 ilin kadın kolları teşkilat yöneticileri yer aldı. 
 
KADIN KOLLARI 5. BÖLGE EĞİTİM TOPLANTISI ÇOK BAŞARILI GEÇTİ
 
Toplantı sonrası bir değerlendirme açıklaması yapan AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş, Türk siyasetinde kadının önemine vurgu yapıldığı 5. Bölge Eğitim Toplantısı’nın çok başarılı geçtiğini söyledi.
 
Kadın kolları Trabzon teşkilatları ile tam kadro halinde Erzurum’da düzenlenen toplantıya katıldıklarını ifade eden Gümüş “Türkiye'de siyasete yeni bir soluk ve hizmet anlayışı getiren AK Parti'nin, girdiği her seçimden büyük bir zaferle çıkmasında kadınların büyük rolü var. Yaklaşan yerel seçimler kadınlar için önemli bir aşama olacak.
 
Kadınların siyasette hak ettikleri konumu elde edebilmeleri için AK Parti'nin büyük bir örnek teşkil ettiğini vurgulayan Gümüş “kadın milletvekillerinden meclis üyeliklerine varıncaya kadar kadınların siyasetteki en aktif dönemi AK Parti sayesinde yaşadı ve yaşamaya devam edecek.
 
Başbakanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın, Türk kadının gelişmesi ve her birinin toplumda rol model haline gelmesi için her türlü fırsat ve imkanını bizlere her zaman vermektedir.
 
 Biz kadınlar da bu bilinçle bugüne kadar önemli hizmetlerde bulunduk, güzel işlere imza attık” ifadelerini kullandı. Gümüş ayrıca kendilerini Erzurum’da çok güzel bir şekilde ağırlayan AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Hilal Demir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler