Trabzon jandarmasından baskın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Komutanlığı Of İlçesinde almış olduğu operasyon üzerinde yapmış oldukları çalışmada uyuşturucu madde ele geçirildi. İlçenin Solaklı Mahallesi yapılan çalışmada E.İ, 

Trabzon jandarmasından baskın

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Komutanlığı Of İlçesinde almış olduğu operasyon üzerinde yapmış oldukları çalışmada uyuşturucu madde ele geçirildi. İlçenin Solaklı Mahallesi yapılan çalışmada E.İ,  M.K ve M.S isimli şahısların esrar ticareti yaptıkları bilgisini aldı. Şahısların ev ve eklentilerinde narkotik köpekleri ile arama yapan Jandarma ekipleri 540 gram kubar esrar 260 gram toz esrar ele geçirildi. Şahıslar gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

trabzon-il-jandarma.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel