Trabzon Jandarması göz açtırmadı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da hırsızlık suçlarından haklarında arama kararı olan iki kişiye İl Jandarma Ekipleri baskın düzenleyerek yakaladı. Ortahisar İlçesine bağlı merkez köylerde ikamet eden İ.Ö ve S.Ö isimli şahsılar çalışmış oldukları inşaat

Trabzon Jandarması göz açtırmadı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’da hırsızlık suçlarından haklarında arama kararı olan iki kişiye İl Jandarma Ekipleri baskın düzenleyerek yakaladı. Ortahisar İlçesine bağlı merkez köylerde ikamet eden İ.Ö ve S.Ö isimli şahsılar çalışmış oldukları inşaatta yakalanarak Jandarma karakoluna getirildi.

Burada yapılan incelemede İ.Ö’nün 5 ayrı hırsızlık suçundan  arandığı ve 17 yıl hapis cezası bulunduğu öğrenilirken S.Ö’nün ise 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Trabzon İl Jandarma komutanlığında yapılan işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 2 kişi tutuklanarak Bahçecik Cezaevine nakledildi. Öte yandan bu şahsıların Trabzon’daki kasa hırsızlığında uzman oldukları iddia edildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel