Trabzon itfaiyesi görmese ölecekti

 Trabzon’un Moloz Mevkiinde Ali Ö. (57) bilekleri ile boğazını bıçak ile keserek intihar etmek istedi.Edinilen bilgiye göre; Trabzon Belediyesi itfaiye ekiplerinin Moloz’da bulunan merkezine yakın bir yerde bilek ve boğazını keserek intihar etmek isteyen

Trabzon itfaiyesi görmese ölecekti

 

Trabzon’un Moloz Mevkiinde Ali Ö. (57) bilekleri ile boğazını bıçak ile keserek intihar etmek istedi.

Edinilen bilgiye göre; Trabzon Belediyesi itfaiye ekiplerinin Moloz’da bulunan merkezine yakın bir yerde bilek ve boğazını keserek intihar etmek isteyen Ali Ö’yü itfaiye personeli fark etti. Elleri ve boğazı kesik bir şekilde buldukları Ali Ö’yü gören itfaiye ekipleri durumu 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ali Ö’yü Trabzon Numune Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Henüz neden intihar ettiği bilinmeyen Ali Ö’nün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis kendisimi yoksa başkası tarafından mı yaralandığını tespit etmek için çalışma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel