Trabzon İtalya'da tanıtıldı

2014 Avrupa Yeşil Başkent'ine aday olan Trabzon, İtalya'nın Napoli kentinde tanıtıldı.Trabzon Belediyesinden yapılan açıklamada, Napoli'de düzenlenen Bilgilendirilmiş Şehirler Forumuna (Informed Cities 2011) katılan Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergi

Trabzon İtalya'da tanıtıldı

2014 Avrupa Yeşil Başkent'ine aday olan Trabzon, İtalya'nın Napoli kentinde tanıtıldı.

Trabzon Belediyesinden yapılan açıklamada, Napoli'de düzenlenen Bilgilendirilmiş Şehirler Forumuna (Informed Cities 2011) katılan Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın ve ETÜD Proje Müdürü Nalan Aydın'ın, 2014 Avrupa Yeşil Başkenti'ne aday illerin de katıldığı toplantıda Trabzon'u tanıttığı belirtildi.

Toplantıda Avrupa Yeşil Başkenti için belirlenmiş 12 dalda konuşmacıların yer aldığı ifade edilen açıklamada, "19 Avrupa ülkesinden kent temsilcilerinin katıldığı toplantıda 'Avrupa Yeşil Başkenti' süreci ve uygulama örnekleri anlatıldı" denildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Aydın, İtalya'nın Napoli kentinde düzenlenen forumda Trabzon'u en iyi şekilde tanıtmayı amaçladıklarını belirterek, 19 Avrupa kentinin başvuruda bulunduğu 2014 Yeşil Avrupa Başkenti adaylarından biri olan Trabzon'un daha yakından tanınması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel