Trabzon - İstanbul yolunda öldü

Trabzon'dan İstanbul'a uçuş seferi yapan Onur-Air'e ait yolcu uçağında bir yolcu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; bugün Trabzon'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na saat 16:30'da uçuş için kalkış yapan Onur-Air'e

Trabzon - İstanbul yolunda öldü

Trabzon'dan İstanbul'a uçuş seferi yapan Onur-Air'e ait yolcu uçağında bir yolcu kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; bugün Trabzon'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na saat 16:30'da uçuş için kalkış yapan Onur-Air'e ait yolcu uçağında bir süre seyrettikten sonra Samsun Çarşamba mevkiinde bir yolcunun kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. 

İstanbul Atatürk Havalimanı'na inmesi gereken uçak Ankara'ya seferler yapılmamasına rağmen içerisinde olağan üstü hal olunca Ankara Esenboğa havalimanına inmek zorunda kaldı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel