Trabzon iş dünyasından örnek davranış

Trabzon il sağlık müdürlüğüne bağlı 112 acil servis istasyonlarındaki ambulansların hizmet kalitesinin artırılması kapsamında yenilenerek donanımlarının artırılması ve yeni ambulansların alınması kapsamında ki kampanyaya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ta

Trabzon iş dünyasından örnek davranış

Trabzon il sağlık müdürlüğüne bağlı 112 acil servis istasyonlarındaki ambulansların hizmet kalitesinin artırılması kapsamında yenilenerek donanımlarının artırılması ve yeni ambulansların alınması kapsamında ki kampanyaya Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası tarafından destek veriliyor.

 
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu,  bir saniyenin dahi önemli olduğu insan yaşamında şehrimizdeki ambulansların kalitelerinin yükseltilmesi ile halkımıza en iyi hizmetin sunulmasının önemli olduğunu söyledi.
 
Sağlık ziyareti
 
Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman ve beraberinde Müdür Yardımcısı Yunus Kadir Eyüpoğlu, 112 Şube Müdürü Dr. Serdar Küçük ile Akçaabat İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu makamında ziyaret ederek 112 acil servis istasyonlarının iyileştirilmesi konusunda işbirliği görüşmesinde bulundu.
 
Başkan Hacısalihoğlu “112 acil servis ambulansların hizmet kalitesinin artırılmasını destekleyeceğiz”
 
Bütün çalışmaların Trabzon halkı için yürütüldüğünü ifade eden TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, oda olarak şehrimiz için çok hassas bir konu olan 112 acil sağlık hizmetleri konusunda gereken desteğin verileceğini vurguladı.  Başkan Hacısalihoğlu, geçtiğimiz yıl içerisinde KTÜ Kemik İliği Nakli Merkezi’nin yapımını oda olarak üstlendiklerini ve tamamladıklarını ifade ederek,  “Şehrimizde ki ambülansların gerek içindeki donanımlarının artırılması gerekse de sayılarının çoğaltılması konusunda elimizden ne geliyorsa yapalım. Çünkü bu sağlık hizmeti insan yaşamında çok çok önemli. 1 saniye dahi hayat kurtarıyor. En kötü anında insanımıza en üst hizmeti sağlamak için odamız ve üyelerimiz üzerine düşen her katkıyı vermeye hazırdır. ”dedi.
 
Görüşmede İl Sağlık Müdürlüklerinin yeni yapılanma ile beraber en önemli hizmet biriminin 112 acil servis istasyonları olduğunu anımsatan Trabzon Sağlık Müdür Dr. Kemal Süleyman, bakanlığın çalışmaları sonucunda il bazında bu hizmetlerin iyileştirilmesi için kampanya başlatılmasının uygun görüldüğünü aktardı.   Halen 21 istasyondan hizmet veren acil servis ambulanslarında yaş ortalamasının da altı olduğunu belirten Dr. Süleyman, “ 21 istasyonumuzun yanı sıra ambulans helikopterimizde var.  21 istasyondaki ambulans filomuzun yenilenerek bu alandaki hizmeti daha üst seviyelere çıkarmak istiyoruz. Ayrıca 22 acil servis istasyonumuza 6 istasyon daha ekleyerek il genelinde 28 acil istasyondan hizmetimizi sürdürmeyi hedefledik.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel