Trabzon İller Arası Judo Turnuvası'nda

Geçen yıl Giresun Kapalı Spor Salonu’ndaki çalışma odasında ölü bulunan eski milli judocu ve antrenör Muzaffer Himmetoğlu adına bugün Giresun’da 'İller Arası Judo Turnuvası' düzenlendi.Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Solunu'ndaki turnuvanın açılış seremonisi

Trabzon İller Arası Judo Turnuvası'nda

Geçen yıl Giresun Kapalı Spor Salonu’ndaki çalışma odasında ölü bulunan eski milli judocu ve antrenör Muzaffer Himmetoğlu adına bugün Giresun’da 'İller Arası Judo Turnuvası' düzenlendi.

Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Solunu'ndaki turnuvanın açılış seremonisinde konuşan Giresun Valisi Hasan Karahan, bu turnuva ile geçen yıl hayatını kaybeden Himmetoğlu'nun ruhunu şad ettiklerini söyledi.

Vali Karahan, "Sporcu ahlakı çerçevesinde, karşılıklı sevgi ve saygı göstererek, kazanma gururunun da yaşandığı bir müsabaka olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmanın ardından merhum eski milli sporcu ve antrenör Muzaffer Himmetoğlu'nun anısına abisi Doğan Himmetoğlu'na Vali Hasan Karahan ve Türkiye Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz tarafından plaket takdim edildi.

Plaket töreninin ardından bugün oynanan müsabakalarda dereceye girenlere Vali Hasan Karahan, Türkiye Judo Federasyonu Genel Sekreteri Rahman Emeksiz, Emniyet Müdürü Hikmet Bulak ve Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı tarafından madalya ve başarı belgeleri verildi.

2 gün sürecek olan turnuvaya Giresun, Ordu, Rize, Sinop, Bayburt, Trabzon, Elazığ ve Çorum illerinden çeşitli kategorilerde 82 kadın, 152 erkek toplam 234 sporcu katılıyor.
Muzaffer Himmetoğlu anısına düzenlenen 'İller Arası Judo Turnuvası' yarın yapılacak olan müsabakaların ardından sona erecek.

basliksiz-1.20140215173135.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel