Trabzon ilk 10'a girecek!

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim gezilerini mahalleleri dolaşarak devam ediyor. Mahalle ziyaretlerinde yapmış olduğu açıklamada, hedeflerinin Trabzon'u Türkiye'nin ilk 10 şehrinin içerisine sokmak olduğunu belirtti.Seçim ça

Trabzon ilk 10'a girecek!

Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, seçim gezilerini mahalleleri dolaşarak devam ediyor. Mahalle ziyaretlerinde yapmış olduğu açıklamada, hedeflerinin Trabzon'u Türkiye'nin ilk 10 şehrinin içerisine sokmak olduğunu belirtti.

Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlarla birebir diyalog kuran Genç, bu seçimin önemini anlatırken yapacakları projeler konusunda da vatandaşı bilgilendiriyor.

Gerçekleştirilecek olan seçimin 2023 hedeflerine ulaşmanın önemine değinen Genç, “Yerelde ve genelde yapılan bu hizmet kervanının devamı için; 30 Mart yerel seçimleri, demokrasi ve milli iradenin güçlenmesi, Yeni Türkiye hayalinin yakınlaşması, 2023 hedeflerine ilişkin umudumuzun çoğalması açısından olduğu kadar, aynı zamanda, şehir ve medeniyet tasavvurumuzun da kesintisiz yolculuğu için son derece önemlidir. 30 Mart, başlattığımız dünya çapında projelerin milletimiz tarafından yeniden teyit edileceği, kendisine hizmet edenlerin arkasında durduğunu yüksek sesle haykıracağı bir tarih olacaktır” dedi.


Trabzon'a dair büyük hedeflerinin olduğunu vurgulayan Ahmet Metin Genç, şöyle konuştu:

“Bizim, Türkiye’ye ve Trabzon’a ilişkin çok daha büyük hedeflerimiz var. Bu güzel ülkeyi, Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü olan 2023’te, dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri konumuna yükseltmek, ekonomisiyle, demokrasisiyle, refah seviyesiyle, itibarına itibar, gücüne güç katmak istiyoruz. Aynı şekilde ilçemiz Ortahisar ile birlikte İlimiz Trabzon’u 2023 yılında Türkiye’nin ilk 10 ili arasına yükseltmektir. Değirmendere kentsel dönüşüm mutlaka gerçekleşecektir vadi şehrin en güzel yerinde hak ettiği görüntüyü alacaktır. Bunu gerçekleştirirken sanayi esnafi ile birlikte şehrin dinamiklerinin de görüş ve önerileri doğrultusunda hareket edeğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket edeceklerini belirterek şöyle devam etti;

“Büyükşehir belediye başkanımızın hizmetleri ve bundan sonraki hedefleri bizim yapacaklarımız Trabzon’u yatırım hizmet anlamında çok farklı bir yere taşıyacak. Şehrimize gelen turistler şehirden ayrılmaları zor olacak. Her yıl gelmek için program yapacaklar. Var olan tarihi doku ve zenginliklerimizi yeniden ortaya çıkaracağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel