Trabzon İl Özel İdaresi,Son Bütçesini Yaptı

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı tahmini bütçesini 45 milyon lira olarak açıkladı.Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı tahmini bütçesini 45 milyon lira olarak açıkladı. Trab

Trabzon İl Özel İdaresi,Son Bütçesini Yaptı

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı tahmini bütçesini 45 milyon lira olarak açıkladı.

Trabzon İl Genel Meclisi Başkanı Haydar Revi, İl Özel İdaresi'nin 2013 yılı tahmini bütçesini 45 milyon lira olarak açıkladı. Trabzon'un büyükşehir olmasının ardından kapanacak olan İl Genel Meclisi, son bütçesini yaparak Meclis Başkanı Revi'ye sundu. Revi, 2014'e kadar faaliyetlerine devam edeceklerini belirterek, 2013'ün öz kaynak bütçesi tahmini bedelinin 45 milyon lira olduğunu kaydetti.
 
Bütçenin Meclis'te görüşmeye açılacağını anlatan Revi, kasım ayı sonuna kadar yapılacak olan görüşmelerle 2013'ün yatırım bütçesinin kesinleşeceğini dile getirdi. Revi, tahmini bütçesinin yarısının cari harcamalara, 20 milyonunun da yatırıma dönük planlandığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler