Trabzon için hükümet harekete geçmeli

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Trabzon-Erzincan Demir Yolu Projesi'nin hayata geçirilmesini isteyerek, Doğu Karadeniz'in olmazsa olmazının demir yolu olduğunu bildirdi. 70 YILDIR DEMİR YOLU... Özgenç

Trabzon için hükümet harekete geçmeli
Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) Genel Başkanı Nurettin Özgenç, Trabzon-Erzincan Demir Yolu Projesi'nin hayata geçirilmesini isteyerek, Doğu Karadeniz'in olmazsa olmazının demir yolu olduğunu bildirdi.
 
70 YILDIR DEMİR YOLU...
 
Özgenç, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile ilk Ankara-İstanbul seferini yapan yüksek hızlı tren dolayısıyla Türkiye'nin dünyanın sekizinci, Avrupa'nın altıncı yüksek hızlı tren ülkesi olmasının sevincini ve gururunu yaşadığını belirtti.Trabzon'un da 70 yıldır demir yolu hasreti çektiğini vurgulayan Özgenç, "Doğu Karadeniz'in olmazsa olmazı demir yoludur. Demir yolları Türkiye'nin sorunudur, hükümetlerin ise en önemli görevidir" ifadelerini kullandı.
 
Özgenç, hükümetin Trabzon-Erzincan Demir Yolu Projesi'ni de acilen hayata geçirmesini istediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel