Trabzon için çalışmalara devam!

Trabzon'da Erdoğdu yolunun genişletilmesi için kamulaştırması yapılan binaların yıkımları sürüyor.Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olar

Trabzon için çalışmalara devam!

Trabzon'da Erdoğdu yolunun genişletilmesi için kamulaştırması yapılan binaların yıkımları sürüyor.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, Atapark ile Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi arasında çift gidiş geliş olarak planlanan 3 kilometre uzunluğundaki Erdoğdu yolunda kamulaştırmaları tamamlanan binaların yıkımlarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü belirtti.

Göreve gelmeden önce Erdoğdu yolunun 2014 yılına kadar bitirileceğinin sözünü verdiklerini ifade eden Gümrükçüoğlu, "Yolda kamulaştırma, yıkım ve yapım çalışmaları aynı anda devam ediyor. Şimdiye kadar yol güzergahında bulunan 90 binadan 52'sinin kamulaştırılması gerçekleştirilirken hak sahiplerine 23 milyon lira ödeme yapıldı. Çift gidiş geliş olarak planladığımız Erdoğdu yolu tamamlandığında kentimizin en büyük mahallelerinden biri olan Erdoğdu'nun trafiğinde büyük bir rahatlama meydana gelecek. Etap etap yapımı devam ve Trabzon'un önemli kuzey-güney arterlerinden biri olan Erdoğdu yolu 2014 yılına kadar tamamlanacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel