"Trabzon için büyük projeleri Başbakan açıklayacak"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar,  Akçabaat'ta seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçenin Küçük Sanayi Sitesi ile Galanima Vadisi üzerindeki esnafı ziyaret eden Günnar, akşam programları kapsamında ise ilçenin Osmanbaba ve Tütüncüler mahall

"Trabzon için büyük projeleri Başbakan açıklayacak"

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar,  Akçabaat'ta seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçenin Küçük Sanayi Sitesi ile Galanima Vadisi üzerindeki esnafı ziyaret eden Günnar, akşam programları kapsamında ise ilçenin Osmanbaba ve Tütüncüler mahallelerine gitti. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Cuma günü Saat 17.00’de Meydan Parkı'nda Trabzon için büyük  projeleri açıklayacağın söyledi. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, AK Parti’nin sadece Trabzon’a 13 yılda 13,5 katrilyon yatırım yaptığını belirterek, “AK Parti olarak tüm Türkiye’de önemli yatırımlara imza attık. Trabzon’a 13,5 katrilyonluk devasa yatırımlar  yapıldı. Türk siyasi tarihinde görülmeyen yatırımlar AK Parti ile ülkemize ve milletimize kazandırıldı” dedi.

Günnar: "Milletimiz Asla Geçmişe Dönmek İstemiyor"

Günnar, “AK Parti olarak yatırımlarımız artarak devam edecek. Türkiye’de zaten iki tane siyasi parti var. AK Parti ve diğerleri. Bizler, sizlerden birileri olarak  seçilirsek, sizleri temsil etmek adına 2002 yılından beri gecemizi gündüzümüze katarak milletimiz için nasıl çalışmış isek, 8 Haziran sabahı aynı düşünce ile Yeni Türkiye döneminde de çalışacağımızdan emin olabilirsiniz. Sizler kendinizden olanlara 13 yıldır nasıl sahip çıktınız ise, bizler de sizin emanetinize öyle sahip çıkacağız. Girdiğimiz 9 seçimde üstün başarılarla çıktık, inşallah bu seçimde de her seçimde olduğu gibi oylarımızı artırarak yeniden  iktidar olarak, anayasayı değiştirecek çoğunluğa milletimiz adına sahip olacağız. Parti, hepimizin partisi. Geçmişi bir hatırlayalım, 60 kişilik sınıflarda eğitim veriliyordu. Hastanelerde 10 kişilik odalarda insanlarımız sağlık hizmetleri almaya çalışıyordu. Vatandaşlarımız hastanelerde rehin kalıyordu. İnsanlarımız, hastanelerden ölülerini alabilmeleri için geleceklerini sosyal devlet anlayışından uzak devlete ipotek veriyorlardı. Koalisyon hükümeti vardı ve 3 tane genel başkan varken bunlar oldu. Bunlar hala bizim hafızalarımızda. Milletimiz asla geçmişe dönmek istemiyor. Biz artık yaşanabilir bir ülke haline geldik zaten. Geçmişte 5 yıllık yasama dönemini bile doldurmayı planlamayan, hedefleyemeyen hükümetler vardı. Biz ilk defa, cumhuriyet hükümetleri döneminde 10 yıllık, 20 yıllık, 50 yıllık hedefler koyuyoruz ve koymuş olduğumuz hedefleri bir bir gerçekleştiriyoruz” diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler