Trabzon Huzurevine ziyaret

Trabzon Gençlik Merkezi Sosyal Girişimcilik Departmanı tarafından düzenlenen programla, Merkez Başkanı Ayhan Yurdakul başkanlığında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Trabzon Huzurevi ziyaret edildi. Merkez üyesi gençler, huzurevinde kalan

Trabzon Huzurevine ziyaret

Trabzon Gençlik Merkezi Sosyal Girişimcilik Departmanı tarafından düzenlenen programla, Merkez Başkanı Ayhan Yurdakul başkanlığında Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağlı Trabzon Huzurevi ziyaret edildi.

Merkez üyesi gençler, huzurevinde kalan yaşlılara çeşitli hediyeler vererek hatırlarını sorarken, huzurevi sakinleri gösterilen bu ilgi karşısında son derece mutlu oldu.

Yaşlılara bir gün değil sürekli hürmet gösterilmesi gerektiğini belirten Merkez Müdürü Ayhan Yurdakul, “İnsan yaşlanır, ama ihtiyarlamaz. Yaşlılık ayrı ihtiyarlık ayrıdır.Aslında ömrümüzü nasıl yaşadığımız önemlidir. Yaşlılık birçok güzellikleri de beraberinde getirir. Hepimizin birer yaşlı adayı olduğunu düşünürsek, herkesin ettiğini bulacağını bilmemiz gerekir. Bu nedenle, yaşlılarımıza her zaman hürmet göstermeli, onların tecrübe ve birikimlerinden faydalanmalıyız” diye konuştu.

Ziyaretin anısına Merkez Başkanı Ayhan Yurdakul ve gençler, huzurevinde kalan yaşlılarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel