Trabzon hurdacılar sitesinde yakalandı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir evden bakır eşya çalan hırsız, Sürmene İlçe Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, ilçenin Ormanseven beldesinde geçtiğimiz günlerde bir evden çok sayıda bakır eşya çalın

Trabzon hurdacılar sitesinde yakalandı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde bir evden bakır eşya çalan hırsız, Sürmene İlçe Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, ilçenin Ormanseven beldesinde geçtiğimiz günlerde bir evden çok sayıda bakır eşya çalındı. İhbar üzerine olay yerinde inceleme yapan Jandarma ekipleri, bakırları A.C adlı kişi tarafından çalındığı ve Trabzon'da hurdacılar sitesinde satıldığı öğrenildi. Yapılan operasyonda A.C isimli hırsız yakalanırken, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler