Trabzon Hilton Oteline Kavuşuyor

Trabzon Hilton oteline kavuşuyor. Trabzonspor eski asbaşkanı işadamı Erol Tuna Hilton Oteller gurubu ile birlikte ortak Otel yapmak için hareket geçti. Tuna konu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.Tuna'nın açıklaması şöyleTunalar ailesi olarak Trabzon’d

Trabzon Hilton Oteline Kavuşuyor

Trabzon Hilton oteline kavuşuyor. Trabzonspor eski asbaşkanı işadamı Erol Tuna Hilton Oteller gurubu ile birlikte ortak Otel yapmak için hareket geçti. Tuna konu ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Tuna'nın açıklaması şöyle

Tunalar ailesi olarak Trabzon’da Hilton Oteller gurubu ile iş yapmanın heyecanını siz değerli basın mensuplarıyla paylaşmak istiyoruz.
 
Trabzon’umuzun güzide beldesi Söğütlü’ de Doktor Evleri mevkiinde denize sıfır eşsiz 
Karadeniz ve Trabzon şehrinin muhteşem manzarasına hakim Hilton Garden Inn Trabzon otelinin inşaatı başladı.Otelcilik sektöründe akla gelen ilk isim olan Hilton markası, otel yatırımlarına ülkemizde ve bütün dünyada hızla devam etmektedir. Hilton oteller gurubu Dünyada yaklaşık 4000 otele sahip olup, yapmış olduğu yeni yatırımlarla 3,4 lük büyüme hızıyla da yine dünyada ilk sırada gelişme gösteren oteller grubu özelliğini taşıyor.Türkiye’de Planlanan 7 yeni yatırımından biri olan Hilton Garden Inn Trabzon projesi için 7 Hazirandaki temel atma töreni ile start veriyoruz. Bugün dünya ölçeğinde hizmet kalitesini yatırım yaptığı bütün ülkelerde aynı standartta sunan Hilton otelcilik anlayışı; aynı zamanda Türkiye’de ilk 5 yıldızlı otelciliğin de başlangıcı olmuştur. 
 
Özgün bir kültüre sahip Trabzon ili ile Hilton otelcilik anlayışını bütünleştirecek olan Hilton Garden Inn Trabzon projesi; Türk turizmine ve dünya turizmine eşsiz Trabzon tarihi dokusunu taşımayı hedefliyor. Söz konusu projenin Trabzon’un tarihi zenginliklerinin tanıtılmasının yanında büyümesine de sağlayacağı katkıyı gözden kaçırmamak gerekir. Aynı zamanda Hilton markası ile yeni Turizm ve Ticaret alanlarının oluşmasının da önünün açılabileceğini de düşünürsek Hilton Garden InnTrabzon’un önemini daha da iyi anlamış olacağız. 
 
Trabzon iline ve insanına bugüne kadar birden fazla sektörde hizmet vermekte olan Tunalar ailesinin, Trabzon ekonomisine yeni bir soluk getirecek olan bu büyük yatırıma olan inancıtamdır. Bu doğrultuda ayırdığımız maddi ve manevi kaynağın şehrin gelecekteki sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sağlayacağı da özellikle düşünülmelidir.
 
2015 yılında hizmete başlaması planlanan Hilton Garden Inn Trabzon projesinde 100 
kişilik bir istihdam sağlanacak. 16 bin metrekare kapalı alana kurulacak olan deniz ve şehir manzaralı Hilton Garden Inn Trabzon projesi, bünyesinde 224 yatak kapasiteli 173 oda barındıracak. Projemizde 2 adet special Suit, 12 adet Suit, 120 kişilik modern alakart Restaurant, yemek düzeninde 420, oturma düzeninde 800 kişilik balo salonu olacaktır. Ayrıcabirbirinden bağımsız 4 adet toplantı salonu, teras mekânları, fitness center, sauna, fin hamamı, kapalı yüzme havuzu, plajı ve kapalı otoparkıyla 5 yıldızlı hizmeti misafirlerine sunacaktır.Tunalar ailesinin ilimize kazandıracağı bu büyük yatırımın diğer Trabzonlu ve Trabzon sevdalısı yatırımcılara örnek olmasını diler, değerli basınımızın 7 Haziran daki Törenimize teşriflerini önemle arz ederiz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler