Trabzon her şeye hazır

Bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak olan Trabzon’da 4 bin sporcu ve yöneticiyle birlikte 10 binlerce yabancı misafirin ulaşım hizmetlerini üstlenen Yumuş Turizm Limited Şirketi ve Bektaşlar Turizm AŞ,

Trabzon her şeye hazır

Bu yıl 11.’si düzenlenecek olan Avrupa Gençlik Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak olan Trabzon’da 4 bin sporcu ve yöneticiyle birlikte 10 binlerce yabancı misafirin ulaşım hizmetlerini üstlenen Yumuş Turizm Limited Şirketi ve Bektaşlar Turizm AŞ, tümü modern ve konforlu araçlardan oluşan 580 araçlık filosu ve 650 personeliyle hazırlıklarını tamamladı.
Olimpiyat meşalesinin Türkiye’de ilk kez Trabzon’a gelecek olmasının kendilerine önemli bir sorumluluk yüklediğini belirten 2011 EYOF Ulaşım Organizasyonu Genel Koordinatörü Hakkı Yumuş, “Ülkemizde düzenlenecek olan ilk olimpik oyunlara gelecek katılımcı ve misafirlerin ulaşım hizmetini üstlenmek bizim için gurur kaynağıdır. Yabancı konukları memnun etmenin, Trabzon ve ülkemiz hakkında yaratacağı olumlu imaj, sorumluluğumuzu daha da arttırmaktadır. Modern araç filomuz ve eğitimli personelimizle vereceğimiz ulaşım hizmetiyle, ülkemizin tanıtımına katkı sağlayacağımıza yürekten inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel