Trabzon Havalanında hırsızlık

Trabzon Havalimanı'nda bir yolcu, içinde bir miktar parası ve kredi kartları olan cüzdanının cebinden çalındığını öne sürerek polise başvurdu. Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Havalimanı Şube Müdürlüğüne müracaat eden Serkan Gedikli (35), sabah saatlerin

Trabzon Havalanında hırsızlık

Trabzon Havalimanı'nda bir yolcu, içinde bir miktar parası ve kredi kartları olan cüzdanının cebinden çalındığını öne sürerek polise başvurdu.

 

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Havalimanı Şube Müdürlüğüne müracaat eden Serkan Gedikli (35), sabah saatlerinde İstanbul'dan özel bir havayolu firmasına ait uçakla Trabzon Havalimanına geldiğini ve bagajını almak için İç Hatlar Terminali'ndeki Gelen Yolcu Salonu'na gittiğini anlattı.

 

Gedikli, burada beklerken arka cebindeki cüzdanını kontrol ettiğinde yerinde olduğunu ancak bir süre sonra yeniden kontrol ettiğinde cüzdanının çalınmış olduğunu fark ettiğini öne sürerek, polise başvurdu.

 

Polis, Gedikli'nin içinde bin 100 lira, nüfus cüzdanı, kredi kartları olan cüzdanını çalan kişileri tespit ederek, yakalamak amacıyla çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel