Trabzon havaalanında uçak içinde kavga!

Trabzon'dan hareket edecek olan uçakta kavga çıktı. Uçakta meydana gelen olayda , uçağın içerisinde diğer yolcuları rahatsız eden A,Ş.(68) kendisini uyaran yolculardan O.A.(55) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle O.A , A.Ş'nin göğsüne yumruk a

Trabzon havaalanında uçak içinde kavga!

Trabzon'dan hareket edecek olan uçakta kavga çıktı. Uçakta meydana gelen olayda , uçağın içerisinde diğer yolcuları rahatsız eden A,Ş.(68) kendisini uyaran yolculardan O.A.(55) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle O.A , A.Ş'nin göğsüne yumruk attı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle araya yolcular girmeye çalıştı. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen  A.K.(59) uçağın merdivenlerinden yuvarlanark yere düştü. Düşmenin etkisiyle A.K.'nin sol kolu ve sol el bileği kırıldı.

Olayın ardından A.Ş. ve O.A. birbirlerinden şikayetçi olurken olayda kolu ve eli kırılan A.K. de olayın sorumluları A.Ş. ve O.A.'dan şikayetçi oldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel