Trabzon Hava limanı öncelikli olmalı

Türkiye'de pilotların en zorlu hava limanı ifadesinde bulunduğu Trabzon Havalimanı uzatılması konusunda sürekli olarak bir bilgi kirliliği şehirde dolaşırken bu duruma bir türlü anlamlı bir açıklama gelmiyor.  Trabzon Havalimanını uzatılması gerektiğini p

Trabzon Hava limanı öncelikli olmalı
Türkiye'de pilotların en zorlu hava limanı ifadesinde bulunduğu Trabzon Havalimanı uzatılması konusunda sürekli olarak bir bilgi kirliliği şehirde dolaşırken bu duruma bir türlü anlamlı bir açıklama gelmiyor. 
 
Trabzon Havalimanını uzatılması gerektiğini pilotlar ve hatta siyasiler söylerken bir türlü önlem alınmaması yanında Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür'ü Orhan Birdal'ın hafta sonu tatili için geldiği Rize'de konu ile alakalı açıklama yapmaması ise manidar bulundu. 
 
Türkiye'nin en eski hava limanlarından olan ve işlem hacmi olarak bölgenin en fazla uçağının iniş ve kalkış yaptı hava limanını önceliğe alınması gerek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel