Trabzon hasırının önü açık!

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, 2015-2017 yılları arasında altının güzel bir prim yapacağını belirterek altındaki dalgalanmaları altın yatırımcılarını korkutmamasını istedi.Altının kısa süreli değil uzun süreli bir yatırım aracı

Trabzon hasırının önü açık!

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Ali Yazıcı, 2015-2017 yılları arasında altının güzel bir prim yapacağını belirterek altındaki dalgalanmaları altın yatırımcılarını korkutmamasını istedi.

Altının kısa süreli değil uzun süreli bir yatırım aracı olduğunu vurgulayan Yazıcı "Altında kısa vadeli al-satları tavsiye etmiyoruz. Altın önümüzdeki 2015-2017 yılları arasında tarihinin en önemli zirvesini yapacaktır. Altın en güzel yatırım aracıdır ve hiç bir zaman Altın'a yatırım yapan zarar etmez" dedi.

ali-yazici.jpgTrabzon hasır bileziğinin dünyada marka olmuş 4 tane el sanatından biri olduğunu belirten Yazıcı, "Trabzon el sanatı gerçek manada hak ettiği değeri bulamamaktadır. Bu kendi kendimize yapmış olduğumuz hatalardan da kaynaklanmaktadır. Türkiye'nin çeşitli illerinde denetimlerimiz oluyor. Satılan her hasır bileziğin ikinci el olarak tekrar kuyumcuya geldiğinde, kuyumcu arkadaşlarımız tekrar alıp bunu vitrine koyduklarında haksız bir rekabet ortaya çıkıyor. Bu konudaki çalışmalarımız kapsamında mahkememizde sürüyor. Bu olumlu sonuçlandığında Trabzon Hasır Bileziğinin önü açılacaktır. Trabzon hasır bileziğinden ekmek yiyen 20-25 bin kişi arkadaşlarımızla birlikte 10-15 yıl daha bunu rahat bir şekilde taşıyacağımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel