Trabzon halkı yapılanları unutmaz

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da 5 yılda yapılan belediyecilik hizmetlerini büyükşehir ile birlikte ilçelere de ulaştıracaklarını söyledi. 5 yıl önce yapılan seçimlere 61 proje vaadiyle giren Başkan Gümrükçüoğlu, bu güne k

Trabzon halkı yapılanları unutmaz

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’da 5 yılda yapılan belediyecilik hizmetlerini büyükşehir ile birlikte ilçelere de ulaştıracaklarını söyledi. 5 yıl önce yapılan seçimlere 61 proje vaadiyle giren Başkan Gümrükçüoğlu, bu güne kadar 6’sı hariç tüm projelere başlarken, bunlardan 35 tanesinin yapımı tamamlanırken diğerlerin inşaatı devam ediyor.  Gümrükçüoğlu, 61 proje dışında 27 projeyi de bitirerek proje sayısını 88’e çıkarttı. 

İlçe ziyaretleri sırasında vatandaşların, “Başkanım Trabzon’da yapılan hizmetleri ilçemizde de görmek istiyoruz” sözleriyle karşılaşan Başkan Gümrükçüoğlu, “Biz Trabzon’da AK Belediyecilik anlayışıyla, hükümetimizin de desteğiyle önemli yatırımlar yaptık. Aynı hizmetleri AK Belediyecilik ile Trabzon’un tüm ilçelerine ulaştırmak amacındayız” cevabını veriyor.

‘SADECE ATASU BARAJI'NI BİTİRSİNLER YETER’ DİYENLER 2 YILDIR ATASU’NUN SUYUNU İÇİYORLAR

Başkan Gümrükçüoğlu, “2004-2009 döneminde Trabzon’da belediyecilik hizmetleri bakımından kayıp yıllar olmuştu. 2009 yılından itibaren AK Belediyecilik göreve geldikten sonra Trabzon, artık dev projeleri konuşmayı başladı. Ayasofya’nın çevresinin ne kadar güzelleştiğini gördü. EYOF Hatıra Parkı’nı gördü, Meydan Parkı’nı, Yürüyüş Yolu'nu gördü. Yeni alınan 45 çevre dostu otobüsü gördü. Erdoğdu Yolu’nu, Kanuni Bulvarı’nı, Uğurlu Karşıyaka Yolu'nun yapıldığını gördü. Atasu Barajı’nın bitirildiğini, kentsel dönüşümde Trabzon’un Türkiye örneği olmasını yaşadı. Asfaltlamada her yıl ayrı rekorlar kırıldı. Bizden önceki 5 yılda dökülen toplam asfalttı biz bir yılda fazlasıyla döktük.  Bitme noktasında olan araç parkımıza 141 yeni araç aldık. Bunun gibi onlarca örneği vermek mümkün. Biz bunları vaat ederken ‘Bunlar gökteki yıldızları vaat ediyorlar. Sadece Atasu Barajı’nı bitirsinler yeter’ diyenler 2 yılı aşkın süredir Trabzon’un Atasu Barajı’ndan gelen suyu içtiklerini bildiklerini umuyorum” dedi.

TRABZON HALKI YAPILANLARI UNUTMAZ

Trabzon’un seyyar sorununun artık konuşulmadığını ifade eden Gümrükçüoğlu, “Göreve geldikten sonra seyyar konusunda çok şikâyet aldık. İlk ele aldığımız konuların başında bu geldi. 3 aylık bir hazırlıkla birlikte esnafımızın ve seyyarımızın mağdur edilmediği ve Türkiye’de bir ilk olarak hiçbir çatışma ortamı olmadan kararlılıkla bu konunun üzerine giderek çözümü oluşturduk. Şimdi Trabzon’da seyyar sorunu yaşanmıyor. Bizi hiçbir şey yapmamakla eleştirenler bu yapılanları halkın unuttuğunu zannediyorsalar yanılıyor” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel