Trabzon halkı panikledi

Trabzon’da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne ait kurulu bulunan şehir sirenlerinin çalacağı dünden duyurulmuştu. Fakat açıklamadan haberi olmayan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.Dün valilikten yapılan açıklama , “İlimizde kurulu bulunan İl Afet ve Ac

Trabzon halkı panikledi

Trabzon’da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne ait kurulu bulunan şehir sirenlerinin çalacağı dünden duyurulmuştu. Fakat açıklamadan haberi olmayan vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Dün valilikten yapılan açıklama , “İlimizde kurulu bulunan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne ait şehir sirenleri, 21 Ekim Perşembe günü 11.00 ile 14.00 arasında muhtelif aralıklarla eş zamanlı ve farklı zamanlarda tek tek olmak üzere sarı ikaz (düz siren sesi) şeklinde çaldırılarak kontrol edilecektir. Halkımızın sirenin verildiği sarı ikaz (düz siren sesi) haberinden etkilenip, telaşa ve paniğe kapılmamaları, hiçbir şey olmadığı bilinci içinde günlük normal yaşamlarını sürdürmeleri gerekmektedir” şekildeydi. Açıklamadan haberi olmayan vatandaşlar bugün 11.10 sularında başlayan art arda 3 siren sesiyle kısa süreli panik yaşadılar. 155'i panikle arayan vatandaşlar 155 hattını kilitlediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel